donderdag 29 april 2010

daar was ze weer



Omdat ik de hele week al thuis ben met enorme kiespijn ben ik aan het proberen
om mijn zinnen een beetje te verzetten en daarom vanochtend in me pyama nog even
aan de slag gegaan voor een klein projectje.
Voor iemand die vandaag een zware operatie ondergaat heb ik in plaats van een kaartje
even een doosje gemaakt. Deze heb ik gevuld met m&m en een schrijven erin gedaan
dat ik hoop dat dit snoeperijtje zorgt voor haar momentje als ze daar behoefte aan heeft.....
Uiteraard is het papier uit monique der shop, uit de sei birthday collectie en zoals je ziet, kleine stukjes over gooi ik nooit weg, altijd weer handig om wat leuks mee te maken.

groetjes yvonne

woensdag 28 april 2010

kleinigheidje




Ondanks mijn vele kiespijn heb ik vanochtend even wat afleiding gezocht door even iets te freubelen, dit is het resultaat geworden met het fantastische sei papaier birthday uit de winkel van monique.De bloemen komen uit de vorige kaartkit en kwamen nog mooi uit op dit kleine kado doosje.Ik heb eht doosje gevuld met hartjes maar kan uiteraard ook wat anders zijn.

dinsdag 27 april 2010

weer een mapje voor afdrukjes met werkbeschrijving






ik kreeg een mailtje van Coby of ze wat afdrukjes bij me kon kopen. ach tuurlijk! dus dit mapje lag vandaag in haar brievenbus.
de beschrijving van het mapje kan je HIER vinden.

ik heb er dit maal iets anders aan gedaan als de voorgaande keer. ik heb er eyelets ingemaakt. en vastgestrikt. vond ik ook wel een leuk idee :)

het papier komt uit de kit van Het hobbykoffertje
en het stempeltje komt uit de nieuwe springkit van magnolia.


wat vinden jullie ervan?

zondag 25 april 2010

tasje gemaakt van de kit





dit heb ik weer gemaakt uit de kit van het hobbykoffertje het zijn echt heerlijke kleurtjes die paar tinten. en mijn schoonzus was gister jarig. dus die heb ik voor haar gemaakt.

de stempeltjes zijn van magnolia. de nieuwe serie. en de bloemetjes komen van: crealies

het tasje is makkelijk te maken. ik heb deze gemaakt van nestabilities. heb ze 2 keer uitgestanst. en dan stukje tussen gemaakt.
als het onduidelijk is. en jullie vinden het leuk. wil ik best weer een beschrijving maken hoor

groetjes martine

HOERA


.
Hier weer een kaartje van mij VOOR HET HOBBYKOFFERTJE
ik heb gebruikt
SCRAPKARTON BAZIX
BUTTONS JOY RIDE
DESIGNPAPIER MINI DECK (MATERIAL GIRL)
EN DE PIGGY STEMPEL
de spulletjes komen alemaal uit de winkel
van monique "HET HOBBYKOFFERTJE"
kom gerust eens kijken in haar webwinkeltje
.
http://www.hethobbykoffertje.nl/

GRTOETJES ELLY

woensdag 21 april 2010

LITTLE SWEETHEART




Hallo allemaal,

Ik heb dit keer een kaartje gemaakt met het papier van MARIANNE DESIGN- SWEET ROMANCE.. Het stempeltje is ook van Maiianne Design- Little Sweetheart. De bloemen en het Organza lint zijn allemaal te koop in de webwinkel van Monique. Ik ga een weekje op vakantie en ik hoop jullie over een week terug te zien. Leuk dat jullie langs geweest zijn om te kijken. We vinden het leuk als je een reactie achterlaat en vertelt hoe je het vind.

groetjes Ilonka

maandag 19 april 2010

MY GIRL



Hallo allemaal,

Ik heb deze Layout gemaakt het papier is van Bo Bunny. Deze DIE CUT is verkrijgbaar in de winkel van Monique zie hier. De pearls die ik gebruikt heb zijn van Prima Marketing. Het cardstock vind je hier in verschillende kleuren. De foto is van mijn dochter LInda. Leuk dat je weer langs kwam om te kijken. Wij vinden het leuk als je een berichtje achterlaat. En vertelt wat je ervan vind.

groetjes Ilonka

zomer kaartje


<

met dit kaartje wil ik laten zien dat je op een hele simpele manier van een restje toch een kaartje kan maken. Het is een restpapiertje van het minialbumpje ,chipboard letters wit,labeltje gemaakt met de qk en letters gestans mini alfabet metro qk. Als ik het kaartje zie heb ik wel zin in een zomerse stranddag :)

sorry dat het kaartje verkeerd gedraaid op de site komt maar misschien maakt monique dit wel in orde ;)

groetjes yvonne

minialbum s.e.i papier





Vorige week ontving ik van monique het prachtige sei papier. Ik ben er direct mee aan de slag gegaan want zoiets kan natuurlijk neit te lang blijven liggen ;)
Ik heb gekozen voor een aantal foto;s van mijn zoon zijn verjaardagm al weer foto's die lang in de kast lagen maar net genoeg aan aantal voor een leuk minialbum.
Het papier komt dus bij monqiue vandaan en nog wat spulletjes van de vorige kaart kit, het flutter papier van making memories.
het leuke van het sei papier vind ik dat het lekker stevig is en dubbelzijdig zodat het zeer geschikt is om een mini album te maken en het papier direct te verwerken als pagina's. Van het overige papier ga ik zeer zeker nog wat kaartjes maken (als ik van de griep af ben want momenteel lig ik alleen maar in me bedje)

groetjes yvonne

zondag 18 april 2010

GIFT BOX



Hallo allemaal.

Het gift doosje heb ik van het prachtige papier van Making Memories- Vintage Findings gemaakt. Alle verder materialen zoals de Swirll en de bloemen zijn te koop in de webwinkel van Monique.
Leuk dat je lang kwam om te kijken. Wij vinden het leuk als je een berichtje achterlaat. En ons vertelt wat je ervan vind.

Groetjes Ilonka

Een vrolijk bosje bloemen


Wil heeft enige tijd geleden dit vrolijke bosje bloemen gemaakt, ik vind het een super vrolijk kaartje. Het zou heel goed passen voor iemand die bijvoorbeeld in het ziekenhuis ligt!

vrijdag 16 april 2010

zwangerschaps tasje gemaakt




Mijn schoonzus/zwager zijn zwanger!! joehoe! dat is natuurlijk geweldig nieuws! en gister kwamen ze trots de "kleine Jannes"laten zien. ( ja ja. zo noemen we "het"alvast de aankomende 8 maanden ;)
maar wat geweldig weer om te zien he... zo'n echo. je zou spontaan de kriebels weer krijgen!.... nee martine!

afijn. en ik heb voor hun natuurlijk ook een tasje gemaakt met een leuke babyhanger voor aan het bedje te hangen. en die had ik verpakt in dit tasje!

De afdrukjes die ik gebruikt heb kan je Hier vinden. want Jolanda had speciaal voor deze gelegenheid wat zwangerschaps afdrukje gemaakt!
het papier dat ik gebruikt hebt komt uit de kit van het hobbykoffertje
en de bloemetjes zijn van: Crealies

ik hoop dat jullie hem mooi vinden!
en ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend!

OP DE RODE LOPER


Hier weer een kaartje van mij
ik heb gebruikt SCRAPKARTON BAZIX
DESIGNPAPIER MINI DECK (MATERIAL GIRL)
BUTTONS JOY RIDE
de spulletjes komen alemaal uit de winkel
van monique "HET HOBBYKOFFERTJE"
kom gerust een skijken in haar webwinkeltje

GROETJES ELLY

donderdag 15 april 2010

een ronde kaart gemaakt met de kaartkit



Vandaag had ik toch echt even geen inspiratie... kennen jullie dat? heel vervelend. maar goed. ik wou wel graag een kaart maken. dus heb ik mijn nieuwe mal van Marianne gepakt. ik heb het papier gewoon dubbelgevouwen. en net iet over de vouwlijn heen gelegd. zodat je dus een kaart krijgt. en een hele leuke vorm.
daarna heb ik mijn nieuwst magnolia's gebruikt van de spring kit.
en heb haar op het gras gezet. en verder rustig gehouden.

Het papier wat ik gebruikt heb is van de kaartkit van Het Hobbykoffertje
als je deze kit aanschaft. maak je gelijk kans op een leuke prijs.
kijk maar eens HIER

Fijne avond iedereen!

Wat zie ik nu????!!!!


Terwijl ik met een spoed opdracht bezig ben vanmorgen( een hevig geemotioneerde buurtbewoonster kwam om 8 uur aan de deur, ze was weer oma geworden van een prachtige kleindochter en of ik meteen een geboorteslinger kon maken? Nee natuurlijk "kan" dat technisch gesproken niet, want ik heb het echt mega druk met mijn opdrachten deze weken, maar uiteraard heb ik het wel gedaan) zit ik intussen te luisteren naar de nieuwe Koffietijd uitzending. Hoor ik opeens de naam Martine Bosman uit Elburg!!! Ik dacht wat??? En wat zie ik: de melkpakjes met houder met mijn kaartkit!!!!! Nou ja!!!! Ze was dus genomineerd om een nieuwe fiets te winnen met een gerecycled idee! Ik vond het zoooooo ongelofelijk leuk! Ik ben hardstikke trots op haar dat ze de tv heeft gehaald! En natuurlijk ook een beetje op mezelf, want ik had aan Jolanda van cards etc gevraagd of zij een melkpakje voor me wilde ontwerpen voor SCAL. En het was "mijn" mooie papier hihi....
Martine ik ben super trots!!!
Dit wilde ik even met jullie delen hoor!


Groetjes!
monique

woensdag 14 april 2010

Smookie in een bloempot



Ik vind de Smookie's zoo waanzinnig lief! Hier heb ik hem lekker rose gemaakt, in een echt "mannenhuishouden" met heel veel autootjes, stoere lego en ridders van playmobil, mis ik vaak het lekkere zoete girly girly. Gelukkig kan ik met dit soort dingen mijn hart ophalen en drink ik lekker een kopje thee erbij van mijn prachtige servies van Blond even bijkletsen. Het papier is van dit en het cardstock is Bazix textured ook dit kaartje had ik nog niet op dit blog geplaatst, dus kan hij bij de voorbeelden hihi..

Hi...



Een kaartje wat ik een paar weken eerder heb gemaakt, maar nog niet op dit blog heb geplaatst. Het papier komt van dit werkelijk prachtige blokje. Het is zo veelzijdig en het is zuinig in het gebruik, want elk velletje is al mooi genoeg om zo te gebruiken! Ik heb ook de binnenkant mooi afgewerkt, je kaarten worden dan mooi "zwaar" dat vind ik altijd heel luxe!
Ben heel benieuwd hoe jullie hem vinden?

groetjes!
Monique

Een steralbum...



Designteam lid Suzanne heeft mij deze foto's doorgemaild, helaas waren de andere foto's erg wazig geworden, maar ze gaat ze opnieuw maken met een geleende spiegelreflex camera dus er volgen nog meer foto's. Het is het superleuke steralbum, zo ontzettend leuk om te maken! Het papier is van Basic Grey Sugar Rush
Er zitten geen foto's in het album, maar leuke quotes, weer eens iets anders. Wat ook erg leuk bij dit album is, om het in te "blikken". Je koopt dan een leeg blik met deksel, pimpt dit en stopt het albumpje erin, succes verzekerd!~
Suzanne stelt zich binnenkort ook nog even voor en laat nog andere leuke creaties zien!

CRAFTING GIRL




Hallo allemaal,

Hier is mijn eerste Layout voor het Hobby koffertje. Ik heb het prachtig papier gebruikt van COSMO CRICKET. En wat een uitdaging om er creatie van te maken.
Een geweldig leuke Crafting Kit om mee te werken.
Leuk dat jullie even kwamen kijken. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat en vertelt wat je ervan vind. En ben je nieuwsgierig wat er nog meer in de kit zit. Houd dan deze site in de gaten. Want het is zo leuk!!! En dit prachtige Scrappakket is in de webwinkel van Monique te koop.

Heel veel scrapplezier

Groetjes Ilonka

melkpak houder gemaakt








Ik ben gister druk bezig geweest met een Melkpakje's houder het was echt een feestje om hem te maken.
dit is weer een svg file. die je dus uitsnijdt met je cricut. en ik gebruik het programma SCAL hiervoor.
ik heb binnenkort een verjaadag. en dacht: dit is wel leuk om zo kado te geven. in het ene pakje heb ik koffiepads. en in het andere pakje zitten tum tumetjes. maar ik denk dat ik die ga vervangen voor thee zakjes. dat past wat beter bij elkaar ;)

het papier komt uit de kit van het hobbykoffertje


denken jullie nog aan de candy met deze kit! je kan hem hier bestelen. en je kan gelijk in de prijzen vallen als je deze kit besteld. kijk maar even op de site.

maandag 12 april 2010

tasjes kaart gemaakt met beschrijving ( tutorial )











heb weer een kaartje met een beschrijving gemaakt!

we nemen een vel papier van: 29 bij 13cm

en score dat op: 5cm 11cm 12,5cm, 14cm en 25cm


daarna ziet het er zo uit:



daarna zeg je een stuk lint aan de bovenkant van de kaart.( zie foto) een lang stuk lint. dit is zometeen je sluiting)



en daarna leg je er design papier overheen. zodat je dat lint niet meer ziet.





en dan is het weer een kwestie van pimpen:) wat ik gedaan heb: de nieuwe stempeltjes gebuikt van cc design.
en het papier is van Basis Grey een heerlijk vrolijk papiertjes met lekkere gebakjes erop :) vond ik wel leuk bij de kaart passen :) ( monique heeft het in een blok in haar webwinkel)



heel veel plezier weer met het werken van deze kaart. zetten jullie weer in de reacties als jullie ook zo'n kaart gemaakt hebben?

groetjes martine
madeliefjuh.blogspot.com

zondag 11 april 2010

THANKS

Hallo allemaal,

Hier is mijn eerste bijdrage voor het hobbykoffertje. Ik heb dit kaartje met het prachtige papier van DCWV- Blossoms& Butterflies gemaakt. Met glittered & Foiled. Je kunt het hier vinden De bloemen zijn van Daisy Delic. Pink en kun je hier vinden. Ik heb het stempeltje ingekleurd met distress inkt en een waterpenseel, en deze materialen kun je allemaal in de webwinkel van Monique kopen.

Bedankt voor het langskomen.


Groetjes Ilonka

EN DE WINNAAR VAN DE BLOG CANDY IS...........?

TATATATATATATATATA......IDA.(creatieve handgemaakte kaarten)
Van harte gefeliciteerd Ida, ik heb o.a. gekeken naar de bijdrage van de volgers, het is natuurlijk hardstikke leuk als je volger wordt, maar het is nóg leuker als je regelmatig ons blog bezoekt en een reactie achterlaat, daar groeien wij als design team leden van hoor, van trots! IDA mail me je adres gegevens, dan komt de cadeaubon van € 15,00 zo snel mogelijk naar je toe!

Jullie weten het: de volgende cadeaubon staat al klaar, schaf een kaart kit aan, het is echt de moeite waard, het papier is supermooi en je kan er nog een mooi cadeau aan overhouden ook!

Hou het blog in de gaten voor nog veel meer leuke acties en voor de leukste inspiratie voorbeelden!

groetjes!
Monique

TURN AROUND KAART


DEZE KAART IS GEMAAKT VAN
BASIC GREY LEMONADE DESIGNPAPIER
SCRAPKARTON BAZIX
CHELSEA WHITE FLOWERS( ook iets met groen ingekleurd)
JOY PARELS(en de parels heb ik groen ingekleurd)

groetjes elly

zaterdag 10 april 2010



Vandaag na mijn werk even lekker gaan zitten, niemand in huis dus scrappen! Heerlijk op mijn kamertje met al die mooie papiertjes, een leuke lijn van bo bunny deze keer.
Monique heeft leuke te koop in haar shop ;)

Dus deze lijn is niet alleen voor de kaartenmaaksters, een minialbum met deze lijn staat deze week nog op mijn programma dus ik ga hard aan de slag

donderdag 8 april 2010

Je hebt van die dagen......

dat alles mis gaat! Vijf dagen geleden waren onze zoontjes Jimmie (8) en Sem (6) samen aan het spelen. Opeens hoorden we een klap en Sem huilen. Ze waren een spelletje aan het doen waarbij Jimmie Sem optilde en hem liet vallen, tja zulke spelletjes zijn natuurlijk niet de bedoeling! Sem had last van zn arm, maar we konden hem goed bewegen (al deed het zeer) en we zagen er niets aan. Een kus erop en een snoepje voor de schrik. (die zat er meteen bij Jimmie ook in) Omdat het ook Pasen was en we uit ervaring weten hoe je dan geholpen wordt (veel drukte en weinig artsen en heel weinig tijd voor de patient) wachtten we het maar even af. Het ging ook al behoorlijk beter (dachten we), maar vandaag struikelde Sem en weer huilde hij tranen met tuiten. Ik belde toch maar even de dokter om toch maar even te laten kijken. De dokter vertrouwde het niet, zn arm was toch nog wel wat dik en Sem kon zn arm niet helemaal strekken, daarom maar "even" in het ziekenhuis na laten kijken. Een 5 uur later (je wordt van hot naar her gestuurd) gingen we met een "trotse" Sem weer naar huis, MET gips van net boven zn vingertopjes tot aan zn oksel! Hij was gebroken! Wat voel je je dan een slechte moeder!! Mn zoon 5 dagen rond laten lopen met een gebroken arm! De dokter zei dat het een mooie breuk was, een zgn twijgbreuk en dat het ook zonder gips zou genezen, maar dat was wel heel pijnlijk want hij gebruikt hem dan veel te veel en had er dan onnodig veel last van dan. Dus in het gips! Natuurlijk vond hij het vreselijk interessant en zat al in de gipskamer na te denken over welke grote ballon hij dan mocht uitkiezen, want hij zei: ik ben toch best zielig, he mam? Een groot piratenschip als ballon zweeft er nu rond in de huiskamer. Zn gips wil hij er alweer af hebben, hij kan niet met zn lego spelen en het jeukt volgens hem! Tja het zal er toch 4 weken voorlopig omheen moeten blijven.. dat wordt een lange maand vrees ik want vanmiddag zat hij met gipsarm in het klimrek bij ons in het speeltuintje achter ons huis. Maar even verteld dat dat echt niet mocht, 1 arm in het gips is echt wel voldoende! En de dag begon voor mij veelbelovend: kids overblijven zodat ik heel veel zou kunnen doen, slingers afmaken, aan traktaties beginnen, de spullen voor Martine en Ilonka uitzoeken... helaas, een gipsarm kwam ertussen. Dan maar vanavond. Het was een lange energievretende dag, ik hoop dat het morgen wat rustiger gaat hihi....
De Hello Kitty dozen zijn afgeleverd, die heb ik gisteravond laat allemaal afgekregen. Ik zal nog een fotootje plaatsen straks van de dozen op een rijtje, een leuk gezicht, ik zou best die snoetjes van de 20 kleine meisjes willen zien als ze ze krijgen!

Flipflap kaart werkbeschrijving tutorial







Nou dames. ik heb de smaak te pakken hoor... haha maar ik moet zeggen. dat komt ook door jullie hoor! vind het zo leuk, al die reacties. ik krijg zelfs al verzoek nummers . haha zo ook voor deze: flipflapkaart dus ik ga stap voor stap uitleggen hoe ik de kaart gemaakt heb. ik heb dat nu even anders gedaan dan anders. anders is je blog zo snel gevuld. dus heb ik het gemaakt in een PDF bestand. en dan kan je hem op je gemak bekijken!

dus wil je zien hoe deze kaarten gemaakt zijn.
klik dan HIER

Heel veel plezier met de werkbeschrijving

het papier dat ik gebruikt hebt, komt uit de winkel van Monique van Het Hobbykoffertje