maandag 31 mei 2010

HARTELIJK GEFELICITEERD & BEDANKT





deze doosjes voor de MERCI chocolaatjes is gemaakt met het papier
SCRAPKARTON BAZIX
ELINE'S BRIGHTS DESIGNPAPER
en een oranje lintje
dit is alles komt uit de webwinkel "HET HOBBYKOFFERTJE"
GROETJES ELLY

donderdag 27 mei 2010

HOEDJE VAN PAPIER



HOEDJE VAN PAPIER
ILONKA en ik hebben deze afgelopen maandag samen EEN HOEDJE gemaakt op ons freubelmiddagje
het schitterende papier komt uit de winkel van MONIQUE
ik heb gebruikt
SCRAPKARTON BAZIX
ELINE'S BRIGHTS DESIGNPAPER
dit komt uit de webwinkel
http://www.hethobbykoffertje.nl/

groetjes elly

woensdag 26 mei 2010

Het Hobbykoffertje als sponsor!


Mijn lieve designleden Ilonka en Elly hebben weer iets ontzettend leuks bedacht: hun eigen challenge blog! Toen zij mij vroegen of ik hen wilde sponseren wilde ik dit natuurlijk heel graag doen! Ik vind het een super initatief en vind het ontzettend leuk om hier een kleine bijdrage aan te mogen leveren! Mijn 1e bijdrage voor het blog is de prachtige card kit van Bo Bunny Sophie. Ik wens Ilonka en Elly ontzettend veel succes (en natuurlijk hun nieuwe designteam leden!)Neem snel een kijkje op hun leuke nieuwe challengeblog:

dinsdag 25 mei 2010

Mijn nieuwe passie is........ZEEP!!!!!!!




Omdat Het Hobbykoffertje een breedschalige winkel wordt, zodat er voor iedereen wat te vinden zal zijn in mijn winkeltje, ben ik op het idee gekomen om handgemaakte zeepjes te gaan maken en in de winkel te gaan verkopen. Ik heb op dit moment 5 soorten om te maken, binnenkort zullen er meerdere gaan volgen. De foto's zijn niet van super kwaliteit, ik heb (nog) geen spiegelreflex helaas, maar ik denk dat jullie wel een idee zullen krijgen zo! Buiten de leuke handgemaakte kaarten, projectjes, scrap layouts die we zullen plaatsen in het designteam blog, zullen er dus ook dit soort handgemaakte produkten geplaatst worden. Hoog op mijn verlanglijstje staan bonbons van zeep, pioenrozen, rozenbollen en nog veeeeeeel meer!
Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn eerste Victoriaanse creaties vinden.....

liefs,
Monique.

Een, twee, drie, vier, hoedje van papier!!








































Hallo allemaal ,

Dit hoedje heb ik gemaakt van het papier BO BUNNY, je kunt het samen met de bloemetjes vinden in de webwinkel van Monique. Leuk dat je weer langskwam om te kijken . We vinden het leuk als je een berichtje achterlaat. En ons vertelt wat je ervan vind. Tot de volgende keer.

groetjes Ilonka

zaterdag 22 mei 2010

DOOSJE



DIT DOOSJE HEB IK GEMAAKT VAN DE SPULLEN DIE UIT DE WINKEL VAN MONIQUE "HET HOBBYKOFFERTJE"
IK HEB SCRAPKARTON BAZIX
ELINE'S BRIGHTS DESIGNPAPER
BASIC GREY SUGAR RUSH BRADS
MARIANNE DESIGN ZOMERPRET KNIPVEL
HET DOOSJE IS GEVLOCHTEN


GROETJES ELLY

zaterdag 15 mei 2010

JASJE EN OVERHEMD




Hier weer een kaartje met de spullen uit MONIQUE haar webwinkel "HET HOBBYKOFFERTJE"
IK HEB SCRAPKARTON BAZIX
ELINE'S BRIGHTS DESIGNPAPER
MET DE KNOOPJES VAN COLORED BUTTONS


groetjes elly

vrijdag 14 mei 2010

Kraamdoosje




























































Hallo allemaal,

Ik heb dit kraamdoosje gemaakt voor mijn dochter Linda, en het papier wat ik gebruikt heb is van de prachtige baby collectie van Graphic 45. Ik heb de tekst van de tag ook zelf gemaakt. Door de foto,s aan te klikken kun je beter de tekst lezen. Sorry ik kreeg ze niet scherp op de foto. De schoentjes heb ik met de scal uit gesneden. Hier kunnen jullie de site vinden http://cricutlover.blogspot.com/2010/05/baby-schoen-baby-shoe.html Het papier kun je in de webwinkel van Monique vinden. Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. Leuk dat jullie langs geweest zijn. Wij vinden het leuk als jullie een berichtje achter laten en ons vertelt wat je ervan vind. Een heel fijn weekend.

groetjes Ilonka

woensdag 12 mei 2010

Hanger met hart

































Hallo allemaal


Deze keer heb ik een hanger met hart gemaakt het papier is van Craphic 45 de baby collectie. Ik had hem al een tijdje af. En dacht laat ik hem nu maar een plaatsen. Het papier kun je in de webwinkel van Monique vinden.
Leuk dat jullie langskwamen om te kijken. We vinden het leuk als jullie een berichtje achterlaten en ons vertelt wat je ervan vind. Tot de volgende keer.

Groetjes Ilonka

doosje gemaakt




Ida houdt een blogcandy omdat ze 60 volgers had. en ze zou het leuk vinden als ik ook mee deed. tuurlijk! dus heb ik voor haar een lucifers doosje gepimpt. met een lekker stukje zeep erin. ( sorry ben helemaal vergeten een foto van de binnenkant te maken (bloos)

het papier wat ik gebruikt heb is van: Basic grey en de bloemtjes heb ik gemaakt met de Floral ponsen

fijne avond iedereen!

dinsdag 11 mei 2010

100% schattig



Eindelijk eens de tijd gekregen om met het rompertje bestand een lief meisjes kaartje te maken! Ik heb gebruik gemaakt van dit schattige papier en van deze supermooie stans en embossingsmallen en in de binnenkant heb ik deze mallen gebruikt, het kleine ornamentje zit weer aan de voorkant van het rompertje.
Verder schattige tekst stempeltjes en plakpareltjes.Ik heb het kruisgedeelte los gelaten, maar het kan ook achter het sluitstukje gestoken worden. Ik zou het heel erg leuk vinden als jullie een reactie achterlaten hoor!

groetjes,
Monique.

maandag 10 mei 2010

happy birthday




deze keer heb ik een cadeaukaart gemaakt
ik heb gebruikt
stempel Smookie met ballon
SCRAPKARTON BAZIX
Basic Grey sugar rush buttons
Basic Grey sugar rush brads
Happy day to you
Happy day make a wish
Happy day cake walk
Happy day gift wrap

dit alles in de winkel van MONIQUE "HET HOBBYKOFFERTJE"TE KOOP

GROETJES ELLY

Twee nieuwe kaart kits!



Er zijn weer heel veel leuke nieuwe artikelen in de webwinkel binnen gekomen. Van het prachtige papier Capella en superleuke Max en Whiskers, beiden van Basic Grey heb ik weer 2 kaarten kits samengesteld. Elke kit omvat 6 prachtige halve dessin vellen, 5 halve cardstock vellen, een gluepen, lint prachtige brads bij Capella en buttons bij Max en Whiskers. Voor de losse kits geldt: op=echt op! Er zijn een beberkt aantal kits beschikbaar dus als je ze wilt hebben zou ik niet te lang wachten! Denk ook eens aan de kaarten kits wedstrijd (zie sidebar bij kit nr 2)en doe gezellig mee!
De Cappella kit vindt je
hier
voor de Max en Whiskers klik je hier
En wat dachten jullie van de kans om de DOUBLE DO XL te winnen?? Het is echt een fantasties stans en embos apparaat hoor!

Groetjes!
Monique

Moederdag




voor mijn schoonmoeder heb ik een weekplanner gepimpt.
mijn schoonmoeder houdt altijd alles bij op haar kalender. en wij zetten altijd voor de gein gekkigheid erop zoals: Marit en ELisa logeren ;) en ik bedacht me dat het wel leuk zou zijn om zoiets voor haar te maken.
en toen ik papier van Het Hobbykoffertje binnen kreeg, was ze gelijk enthousiast over het papier. dat ik dacht: daar ga ik mee werken voor haar.
ook de bloemetjes heb ik zelf gemaakt. dat is erg leuk om te doen!
en omdat mijn schoonmoeder vaak ( bijna altijd (bloos)) altijd bij ons de was sávonds opvouwt. dacht ik: ik zet er een wasvrouwtje bij ;) haha.

wat vinden jullie ervan?

groetjes martine

zondag 9 mei 2010

Geen kaartje, wel lekker gefreubeld hihi...




Ik vind moeder dag denk ik wel de leukste dag van het jaar. En vaderdag ook! Vanmorgen stond onze oudste Jimmie al aan ons bed, of hij al naar beneden mocht en tv mocht kijken. Een half uurtje later ging Sem, onze jongste ook naar beneden. Niet veel later hoorde ik gefluister tegen papa, of ze nu de cadootjes mochten geven . Martino en kids naar beneden, het gefluister ging al snel over in hard en opgewonden gepraat hihi... ze wilden ook helpen met het ontbijtje klaarmaken en wat ik het meest hoorde was: mogen we nu naar boven papa, met de cadootjes?? Ik vind dat zooooo geweldig! Trots gaf Jimmie een glas met siroop aan me, zelf gemaakt, met alle soorten siroop die we in huis hadden, ohhh heerlijk op je nuchtere maag hihi... en Sem gaf net zo trots een zakje met koekjes, zelf gepakt hihi... lekker twee bruine boterhammen met smeerworst en een glas thee erbij mmmmmmm het lekkerste ontbijtje ooit! Maar toen kwam het mooiste: de zelfgemaakte cadoo's ! Sem (6) had op school van een lege lintrol een bloem gemaakt met propjes erop en twee groene blaadjes eronder. De juf had een gedichtje op de verpakking geprint. Jimmie (8) wilde heel graag zijn gedichtje zelf voorlezen, nu hij in groep 4 zit kan hij al zo ontzettend goed lezen! Met dat lieve koppie en hoge kinderstemmetje las hij het zonder foutjes en met zoveel gevoel voor, dat spontaan de tranen vloeiden bij zn moeder. En erin zat een soort mobiel van 3 harten aan elkaar geknutseld. Nu moet ik erbij vertellen dat hij door een aangeboren "probleempje" ontzettend veel moeite heeft met zijn motoriek, zijn grove en fijne, dus heeft hem dit zo veel moeite gekost! En dan zo verwachtingsvol naar me opkijkend! Nou dan hou ik het niet droog hoor! Ik heb dus enorm genoten vandaag van "moederdag". Ik heb voor bij de thee een lekkere taart gebakken en gedecoreerd met marsepein en heel veel roosjes. Ik heb hem gevuld met viervruchten jam en heerlijke botercreme. Ik heb heel toepasselijk een hart vorm gebruikt, want dat hoort toch wel bij moederdag, al heb ik hem zelf gemaakt. Voor vaderdag ga ik een taartfreubel avondje houden en ik denk dat we een stropdas op de taart maken en dan met de tekst, voor mijn lieve papa. Meteen weer een gezellige avond met altijd leuke meiden! Oh ja, ik had ook nog een romantische stolpen set gekregen (vanaf heden verkoop ik ook Gifts and Lifestyl producten) uit mijn eigen winkeltje hihi...


Ik vond het een heerlijke dag! Morgenavond krijg ik waanzinnig mooie brocante mallen binnen waarmee ik romantische zeepjes ga maken. Natuulijk zal ik dan foto's plaatsen!

BEARY HAPPY BIRTHDAY











































Een verjaardagskaartje voor mijn schoonzusje. Van het romantische papier van Marianne Design Sweet Romanche zie hier . De Little Sweethearts 2 stempels kun je hier vinden, En zijn ze niet schattig er zitten drie stempeltjes in een verpakking. Ik heb het stempeltje met distress inkt ingekleurd de kleuren zijn verkrijgbaar met de bloemen en lint in de webwinkel van Monique. Leuk dat jullie weer kwamen kijken. Wij vinden het leuk als je een berichtje achterlaat en vertelt wat je ervan vind. Tot de volgende keer.


Groetjes Ilonka

vrijdag 7 mei 2010

Cricut cartridges opruiming!! Nu extra toegevoegd!!


Zo langzamerhand barst mijn zolder zowat uit zijn voegen! Tijd dus voor een opruiming! Op dit moment heb ik een 8tal cartridges in mijn webwinkel geplaatst, onder de rubriek: Tweedehands. De cartridges kosten € 33,50 per stuk, natuurlijk gelden ook de lage verzendkosten van maar € 2,99 voor deze cartridges!
De cartridges waar het om gaat is BASECAMP MINI MONOGRAMS SPONGEBOB SQUARE PANTS DREAMS COME TRUE MICKEY AND FRIENDS SHAPES en PAPERDOLL DRESS UP deze laatste is ook super leuk om uit te stansen in wit correspondentie papier en dan in te kleuren!! New Arrival
en de moeilijk te krijgen cartridge Accent Essentials (deze is € 37,50)En wat ook nog eens super leuk is: je dingt automatisch mee met de DOUBLE DO XL loting! Want vanaf € 25,00 (exl. verzkst) wordt er een lotnummer aan je naam gekoppeld en doe je mee!! (de designteamleden mogen met de loterij niet meedoen)
Neem snel een kijkje in de webwinkel!

woensdag 5 mei 2010

Jeahhhh ik ben klaar met mijn laatste grote opdracht!



Mijn laatste opdracht is klaar, ik heb natuurlijk wel weer nieuwe, maar die hoeven niet meteen af gelukkig! Verder ben ik in onderhandeling met een grote opdrachtgever, als we het eens worden kan ik rekenen op heeeel veel workshop opdrachten hihi.... ik hou jullie op de hoogte, het is spannend allemaal!
Ik ben wel heel trots op mijn laatste opdracht, helaas heb ik geen foto gemaakt van de superleuke Bumba slinger, maar van de rest heb ik wel een foto gemaakt hoor! Het Bumba tasje is een uitnodiging geworden, de klant wilde er graag 12 hebben, ze had geen idee wat ik ging maken, het was een "open" opdracht hihi... het tasje is van Jolanda van
Cards etc.
in het Bumba tasje zit een kant en klaar kaartje waar tekst opgedrukt staat, de klant hoeft alleen nog maar de belangrijke gegevens in te vullen.
Morgen wil ik lekker gaan freubelen, mijn mannetje wordt morgen 39 jaar, smorgens gaan we even lekker naar de kinderboerderij hier vlak in de buurt, daarna wil ik lekker gaan freubelen, mannetje lief gaat een beetje klussen hihi...

Ben benieuwd wat jullie van mijn creaties voor mijn andere webwinkel vinden.....
liefs,
Monique.

tasje gemaakt met werkbeschrijving










Dit keer heb ik weer een tasje gemaakt. de vorige keer werd er aangegeven dat jullie het wel leuk vonden als ik weer een werkbeschrijving zou maken. dus bij deze:
je kan hem HIER vinden.

het papier komt uit een blok van Basic Grey en de bloemen die ik gebruikt heb zijn de Floral ponsen deze passen zo leuk in elkaar. n worden ook geembost.de stempeltjes zijn van de nieuwe fairytale serie van magnolia.

wat vinden jullie ervan?

dinsdag 4 mei 2010

ZWANGERSCHAPSKAARTJE



Hallo allemaal,

Dit kaartje heb ik gemaakt voor mijn dochter Linda. Zij mag nu heerlijk gaan genieten van haar zwangerscahpverlof. En ik alles uitgesneden met de scal. Het papier is van Marianne Design - Sweet Romance. De blauwe pearls en het organza lint zijn ook te vinden in de webwinkel van Monique. Bedankt dat jullie langs geweest zijn. We vinden het leuk als je een berichtje achterlaat en vertelt wat je ervan vind. Tot de volgende keer.

groetjes Ilonka

zondag 2 mei 2010

JUST A BOY!!



Hallo Allemaal,

Hier weer een creatie!! Het papier is van Cosmo Cricket. En ik heb het vrij simpel gehouden. De strook met centimeters heb ik als Treinenrails gebruikt.
De stansjes zijn van de cuttlebug. Ik heb dit keer eens flink wat knopen gebruikt. En zeg nou zelf een fleurig geheel. Ook heb ik een bloemenframe gebruikt. En wat houten hartjes. Je kunt de materialen in de webwinkel van MONIQUE vinden.
Leuk dat je weer langskwam om te kijken. We vinden het leuk als je een berichtje achterlaat en vertelt wat je ervan vind. Een fijne zondag. En tot de volgende keer.

Groetjes Ilonka