donderdag 15 april 2010

Wat zie ik nu????!!!!


Terwijl ik met een spoed opdracht bezig ben vanmorgen( een hevig geemotioneerde buurtbewoonster kwam om 8 uur aan de deur, ze was weer oma geworden van een prachtige kleindochter en of ik meteen een geboorteslinger kon maken? Nee natuurlijk "kan" dat technisch gesproken niet, want ik heb het echt mega druk met mijn opdrachten deze weken, maar uiteraard heb ik het wel gedaan) zit ik intussen te luisteren naar de nieuwe Koffietijd uitzending. Hoor ik opeens de naam Martine Bosman uit Elburg!!! Ik dacht wat??? En wat zie ik: de melkpakjes met houder met mijn kaartkit!!!!! Nou ja!!!! Ze was dus genomineerd om een nieuwe fiets te winnen met een gerecycled idee! Ik vond het zoooooo ongelofelijk leuk! Ik ben hardstikke trots op haar dat ze de tv heeft gehaald! En natuurlijk ook een beetje op mezelf, want ik had aan Jolanda van cards etc gevraagd of zij een melkpakje voor me wilde ontwerpen voor SCAL. En het was "mijn" mooie papier hihi....
Martine ik ben super trots!!!
Dit wilde ik even met jullie delen hoor!


Groetjes!
monique

7 opmerkingen:

 1. gaaf he!!! ik zit te wachten op uitzendig gemist. zodat ie op de site komt. ja! we worden nog wereld beroemd :)
  ik glunder ook van oor tot oor hoor :D:D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw dat is geweldig nieuws en verdient hoor!!

  groetjes ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik zag vanochtend de uitzending en dacht, hey bekend die melkpakjes. Leuk hoor!
  en moniqque kan jij me dus helpen aan het ontwerp ?

  groetjes yvonne
  die nu in plaats van achter de laptop eingelijk aan haar mini album wil beginnen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wouw erg leuk martine
  echt super gaaf
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. yvonne je kan het ontwerp als svg bestand of als je geen Sure Cuts A Lot (scal) programma hebt een print en uitknip file, aanschaffen via cards etc. Jolanda heeft dit voor mij ontworpen. Het is beslist niet duur (€2,50) en kan het oneindig gebruiken. Het is niet de bedoeling dat het zomaar doorgeschoven wordt, want het is ook haar verdienste.

  groetjes!
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Monique,
  Ja al weer lang geleden hè. Ik kwam ook toevallig op jouw blog, maar op mijn PC doet Blogs erg vervelend dus moet ik naar een andere PC voor reacties ed. vandaar nog geen reactie gegeven. Je hebt het er maar druk mee wat je allemaal nu doet! Maar ziet er wel allemaal héél leuk uit!

  Groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen