dinsdag 30 maart 2010

fruitmand kaart


ik zag dat Arina even niet lekker in haar vel zat. en wou even een hart onder de riem steken. dus ik dacht: ga iets leuks voor haar maken... tja.. maar wat? ik dacht maak een doosje met fruitsnoepjes erin. maar henk (mijn man) kwam op het idee om een soort fruitmandje te maken.... tja.. ik proberen om iets in elkaar te knutselen. maar het wou niet zoals ik dat wou! dus heb ik Jolanda van cards ect.shop gemaild met wat ik in mijn hoofd had. en toen is ze aan de gang gegaan. en ze heeft iets prachtigs voor mij ontworpen! en ik ben gelijk aan de gang gegaan. met mijn fruitmand! ik heb hem uitgesneden met: SCAL met de cricut en het voordeel is: hij is plat genoeg om door de brievenbus te versturen! beter kan niet toch! het mandje kan je HIER vinden!

wat vinden jullie ervan?

het papier wat ik gebruikt heb is van: making memories flutter en weer de Floral ponsen


wat vinden jullie ervan?

4 opmerkingen:

 1. nou ik vind hem helemaal TOPPIE hoor
  echt heel schattig
  groetjes elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem zo leuk en wat leuk om aan iemand kado te geven. En zeg nou zelf daar word je toch vrolijk van als je dit krijgt.

  groetjes ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind hem helemaal te gek! Ik heb deze meteen besteld, ik heb nl een vraag gekregen om 20 tasjes te maken met Hello Kitty erop, ik dacht meteen DIT IS HET!!!
  Vanavond ga ik er eentje in elkaar freubelen, morgen hoop ik hem te kunnen laten zien!


  groetjes!
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben al benaderd voor een fruithandel :) haha nu ff denken of ik dat ga doen ;) maar wel heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen