maandag 5 april 2010

Hello Kitty uitdeel dozen



De "vrije" paasdagen waren niet aan mij besteed, ik heb vanaf zaterdag avond aan een grote opdracht gewerkt: 20 Hello Kitty uitnodigingen, 20 Hello Kitty traktatieprikkers

en 20 Hello Kitty uitdeeldozen. Inderdaad, jullie lezen het goed, geen doosjes maar DOZEN. Er moest een zakje chips in passen, een pakje drinken en snoepjes en natuurlijk ook Hello Kitty, de hele opdracht was dus KITTY. Alles is erg leuk geworden, ik ben nog niet helemaal klaar, uiterlijk woensdagavond zijn de laatste dozen klaar. Maar de klant vond het helemaal geweldig en dat is erg fijn om te horen! Aan de voorkant heb ik een randje gestanst met een borderstans, de bloemen met een retropons en aan de achterkant hoekjes met deze stans. Ik heb voor deze aankomende week nog heel veel "maak" opdrachten liggen, volgende week geef ik een "gast" workshop waar tot nu toe 20 dames naar komen en de week daarna geef ik een "gast" workshop en een thuis workshop zeepslingers maken, al met al zo'n 30 dames die ik ga ontmoeten. Heel veel voorbereidingen nog heel veel werk voor mijn Feest Koffertje website, maar ik doe het met heel veel plezier. (alhoewel ik het nu wel een beetje gehad heb hihi..) Het was eigenlijk de bedoeling dat ik het een beetje wilde afbouwen nu ik mijn tweede webwinkel erbij ben begonnen, maar nu na een jaar heb ik het met het Feest Koffertje drukker dan ooit!

Ik vind de doos in ieder geval echt een meiden ding geworden, jullie ook?
groetjes!
Monique

6 opmerkingen:

  1. Een superlieve koffer is het geworden hoor, en ja, hier hoef je geen jongen de straat mee op te sturen hoor, is echt girly (haha)

    Groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oh ik vind ze echt super schattig! helemaal leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wouw echt super monique
    erg leuk
    liefs chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hoi Monique, Wat een prachtig Kitty koffertjes en zo lief. Wat zal het mooi staan als ze straks allemaal af zijn. Toppie gemaakt.

    groetjes Ilonka

    BeantwoordenVerwijderen
  5. helemaal geweldig :)

    heb je deze stans in je collectie??

    groetjes yvon

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hallo

    kan ik deze ergens bestellen ze zijn super gaaf
    ik ben opzoek naar zo iets maar kan het nergens vinden ik zou ze graag willen hebben voor mijn dochterje voor uit te delen op school

    mvg cindy

    BeantwoordenVerwijderen