zaterdag 19 juni 2010

DOOSJES



Dit alles komt uit de webwinkel van het HOBBYKOFFERTJE
SCRAPKARTON BAZIX
ELINE'S BRIGHTS DESIGNPAPER
BASIC GREY SUGAR RUSH BRADS
MET DE KNOOPJES VAN COLORED BUTTONS
MARIANNE DESIGN ZOMERPRET KNIPVEL
CHELSEA WHITE FLOWERS
De bloemen heb ik met de airbrush gespoten.
GROETJES ELLY

zaterdag 12 juni 2010

Mini Layoutje Mike!!






















Goedemiddag allemaal,

Ik kreeg deze week van Monique mijn bestelling binnen. En ik ben gelijk met het papier van Pitter Patter van Making Memories aan de slag geweest. Ik heb een cirkel gesneden in de ster met de SCAL. Op de uiteindes heb ik drop pearls geplakt van Joycraft.
De stoffen letters van MIKE heb ik op een stoffenmarkt gekocht. Het papier kun je in de webwinkel van Monique vinden. Bedankt dat jullie langskwamen om te kijken. We vinden het leuk als je een berichtje achterlaat. Een heel fijn weekend allemaal.

Groetjes Ilonka

dinsdag 8 juni 2010

ENVELOP + KAARTJE

Goedemorgen allemaal,

Ik heb van het papier van BO BUNNY SOPHIE dit envelopje + kaartje gemaakt.
Het stempeltje is van NELLIE SNELLEN. De brads zijn van BO BUNNY candy brads. Het kant, bloemen en het organza lint kun je vinden in de webwinkel van Monique.
Leuk dat je weer langskwam om te kijken. We vinden het leuk als je een berichtje achterlaat. Een fijne dag en tot de volgende keer.

groetjes, Ilonka



vrijdag 4 juni 2010

Weer een aantal cartridges in de opruiming!







Bijna alle cartridges die ik een poosje geleden aanbood zijn inmiddels verkocht, sommigen gingen echt razendsnel! Omdat ik definitief ben gestopt met het maken van traktaties (medische klachten omdat ik zo intensief aan het knutselen was ruim anderhalf jaar lang aaneengesloten)ruim ik wederom een groot aantal van de cartridges op. Er zit zelfs een hele nieuwe cartridge bij, compleet in de blister! Dit is de superleuke cartridge Create a Critter á 44,50.(VERKOCHT) De overige cartridges zijn 33,50 per stuk, exlusief de verzendkosten.De cartridges zijn: Plantin Schoolboek, Hello Kitty Greetings (VERKOCHT), Spongebob squarepants, Basecamp, Doodlecharms,Animal Kingdom, Heb je interesse, kan je dit hier bij de reacties melden natuurlijk, of je stuurt me even een mailtje (info@hethobbykoffertje.nl)
Iedereen een heel fijn weekeind!

Monique.

MY MATERIAL GIRL






















Hallo allemaal,

Het is weer tijd voor een layout. Ik heb wederom het prachtig en vrolijke papier van Cosmo Cricket - My Material Girl
gebruikt. Het is een papierblok met prachtige design vellen. Zeker de moeite waard om er eens in de webwinkel naar te kijken. Bedankt dat jullie langskwamen om te kijken. We vinden het leuk als je een berichtje achterlaat. Tot de volgende keer.

groetjes Ilonka